Via een voormalig trainer van Ander Leven werd ik geattendeerd op het bestaan van Ander Leven. Ik nam een kijkje op de website en vond de verhalen die daar staan bijna te mooi om waar te zijn. Inmiddels ben ik overtuigd van de werking van het Alexander Concept en kan ik zeggen dat de verhalen die hier te lezen zijn echt waar zijn.

Ik heb me aangemeld voor de training van Ander Leven voor dystonie, vermoeidheid, slapeloosheid, stress en hartkloppingen. Tijdens de training ben ik erachter gekomen dat aan deze problemen veel meer ten grondslag ligt.

Nu herken ik patronen van mezelf en pas ik hier het Alexander Concept op toe. Het is heerlijk om zelf de middelen tot mijn beschikking te hebben voor een gezond en gelukkig leven.

Het is nu 3 weken geleden dat ik naar de training ben geweest en de veranderingen zijn enorm. Ik ga ‘s middags niet meer naar bed, ik onderneem overdag en ‘s avonds weer leuke dingen met vriendinnen, ik kan de energie van mijn 2 jarige zoontje weer bijbenen en ik slaap de hele nacht door. En wat een heerlijk idee is, is dat ik pas net begonnen ben en erop vertrouw dat ik het komende jaar nog veel meer kan bereiken.

De dagen op landgoed Morgenstern waren onvergetelijk. De sfeer is warm en welkom en de omgeving is fantastisch. Het was mooi om het proces met mijn mededeelnemers te doorlopen en zeer waardevol dat mijn partner erbij aanwezig was.

Het Alexander Concept is het mooiste cadeau wat ik aan mezelf heb kunnen geven.

Inge