Ander Leven… Heerlijk leven!

Ik heb de training gevolgd omdat ik steeds meer vast kwam te zitten in patronen waar ik last van had.
Ik ben een moeder van 3 kinderen (9, 7 en 4) en ik heb er destijds voor gekozen om thuis te zijn voor de kinderen. Echter… het begon wel weer te kriebelen om wat voor mezelf te doen. Alleen wat en hoe? Wie ben ik ook al weer? Ik zat op een dood spoor.

Ontevreden over mijn relatie, de sfeer in huis en het mezelf nergens toe kunnen zetten. Daarbij kwam ook nog dat ik last had van hormonale schommelingen; 2 weken vrolijk en gezellig en 2 weken in een grijze wolk met weinig energie.

Tijd voor verandering, tijd voor een ‘Ander Leven’.

Een vriendin van mij heeft de training vorig jaar gevolgd en zij is mijn lichtend voorbeeld. Wat een powervrouw is zij nu! Dat wilde ik ook.

De 3 dagen training waren een onvergetelijke ervaring. Door de opzet van de training kreeg ik de kans om mijn zelf opgebouwde muur af te breken en als mezelf weer tevoorschijn te komen. Ik heb 3 dagen lang ademloos en vol energie geluisterd naar wat Helga zo inspirerend wist neer te zetten.

In de oefeningen om je het Alexander Concept eigen te maken heb ik heel diep in mezelf kunnen kijken en patronen ontdekt waar ik van te voren niet van wist dat ik ze had en dat ik er last van had. In het begin merkte ik dat ik nog sociaal wenselijk gedrag vertoonde, het willen pleasen van anderen en niet mijn ware gezicht liet zien.

Ergens halverwege de training volgde er een doorbraak waardoor ik echt het besef kreeg: ‘Ik ben hier voor mij! En voor niemand anders.’

Congruent zijn was voor mij een openbaring. Hoe ik me voel en hoe ik me uit zijn 1, zonder façade. En ja, ook huilen en verdriet laten zien aan anderen. Deed ik even moeilijk over, maar was uiteindelijk heel fijn.

Ik zou iedereen deze training aan willen raden! Ik heb inzicht in hoe het brein werkt en hoe ik mijn brein kan sturen zoals ik het wil. Dat is zo’n gaaf gevoel!!!

Master your mind!

Wat het mij opgeleverd heeft:

  • Ik barst van de energie
  • Mijn relatie is verdiept (mijn partner was mee en dat is ook heel waardevol! Samen tot inzicht komen. Wow!)
  • Ik ben congruent
  • Ik voel me ontspannen
  • Ik leef in het nu en voel me zeker in het maken van keuzes
  • Ik kies voor mezelf en maak tijd voor mezelf!
  • De sfeer in huis is heerlijk
  • En nog zoveel meer…

Mocht je de intentie hebben om de training te volgen en twijfel je nog om wat voor reden dan ook, je mag altijd contact met me opnemen. Vraag bij Ander Leven naar mijn telefoonnummer.

Ingrid