Waar ik vroeger barste van energie moest ik nu constant op de bank doorbrengen.

Als ik al iets deed van uitstap of feestje werd ik daarna ziek en lag ik al rillend enkele dagen out. Ik was niet bij de pakken blijven zitten en had van alles geprobeerd, van gewone reguliere geneeskunde tot allerhande alternatieve geneeskunde, niets hielp. Toch wilde ik het niet opgeven, ik moest en zou genezen. Ik was ondertussen drie jaar ziek en twee jaar thuis van het werk.

Toen ik van Ander Leven hoorde en daarna de website bezocht ontdekte ik dat alle verhalen ook over mij gingen. Mijn man heeft mij onmiddellijk ingeschreven en ik kreeg nieuwe hoop, als ik zelf maar voor de helft zou beter worden zou dat ongelooflijk super zijn, was mijn gedachte.

Maar niets is minder waar, al tijdens de training die trouwens super gegeven wordt, voelde ik dat ik genezen was, inderdaad, dus niets maar voor de helft maar echt wel helemaal.

Ik ben ondertussen terug gestart met werken als leerkracht, ik voel me zo gezegend en geniet alle dagen van de leerlingen en collega’s.

De stress die het werk soms meebrengt kan ik zo stoppen door het Alexander Concept toe te passen en daardoor blijf ik me steeds goed voelen

Het is een super mooi geschenk dat ik mezelf gegeven heb.

Wendy, 45 jaar