Allemaal gedachten die heeeeeeeeel lang door mijn hoofd speelden voordat ik uiteindelijk tóch besloot om me aan te melden. En ik heb maar liefst 7 voorbeelden van ex-deelnemers in mijn omgeving die waanzinnig opgeknapt zijn na de training. Maar toch… Er was een extra trigger voor nodig en dat was dat een oud-deelnemer tegen me zei: “iedereen heeft issues om op te ruimen of je nou veel klachten hebt of geen een, doe het voor jezelf, maar doe het ook met het oog op je kind, zadel hem niet op met jouw dingen”.

Ik ging dus voor een paar vage klachten zoals moeheid, rugpijn en de neiging tot piekeren, en tijdens de training is dat en nog zo veel meer waar ik me niet eens van bewust was óók opgeruimd. Ik voel me een stuk lichter, doe niet moe, van mijn pijn af en heb vertrouwen in de toekomst. Wat een heerlijk gevoel! Mijn partner heeft tegelijkertijd deelgenomen aan de training, wát een verrijking van onze relatie!

Ik raad het dus echt iedereen aan, al voel je je helemaal top, dan nog is het een cadeau aan jezelf voor de rest van je leven!! Enne bij twijfel.. Gewoon DOEN!!!

Judith