Als je voor het eerst hoort van Ander Leven heb je waarschijnlijk net als ik al vele andere dingen geprobeerd om jezelf beter te voelen. Ikzelf heb jarenlang in het reguliere en alternatieve circuit rondgelopen maar niks hielp echt afdoende. Toen ik op de website van Ander Leven kwam was ik aanvankelijk erg sceptisch over al die positieve verhalen. Nadat ik iemand had gesproken die de training ook daadwerkelijk gevolgd had wist ik zeker dat ik dit wilde gaan doen.

Ik kwam bij Ander Leven voor ME/CVS. Voordat ik bij Ander Leven kwam zat ik in scootmobiel en de rolstoel was mee naar de training. Na een week heb ik de scootmobiel op laten halen door de gemeente en de rolstoel staat op zolder.

Ik was van te voren heel bang of ik het vol zou houden. Ik lag namelijk heel de dag plat… Wees daar niet bang voor… jij houdt het ook vol. Neem dat maar van mij aan.

Wat ik nog wel mee wil geven is dat je beseft dat het een training is. Het is niet klaar na die 3 dagen. Je krijgt fantastische tools in handen maar je moet het wel zelf doen. Zie het als autorijden. Je leert het pas echt goed als je het veel doet. Ik snap heel goed dat er twijfel is om weer iets nieuws te proberen en ja, het is een hoop geld. Ik kan oprecht zeggen dat het mijn beste investering ooit is geweest.

Verder zou ik met nadruk willen adviseren om je partner mee te nemen. Het is zo waardevol. Je krijgt deze dagen zoveel informatie dat het heel lastig is om dit over te brengen. Eenmaal thuis sta je nog sterker met een partner die weet waar je het over hebt.

De trainers geven de training met enorm veel passie, zorg en aandacht. Ik gun iedereen de kennis, de verbinding, het vertrouwen en de verbeteringen die ik heb mogen ervaren. Ik zou zeggen….gun jezelf deze geweldige ervaring!!

Judith