Ik heb mij aangemeld omdat ik voor de tweede keer vastliep (overspannen). Ik had last van perfectionisme en een laag zelfbeeld.

De duidelijke inzichten over de werking van ons brein die tijdens de training zijn gegeven d.m.v. filmpjes en oefeningen waren voor mij een verademing. Samen met de uitleg van Helga vielen voor mij alle puzzelstukjes op hun plaats. Allerlei elementen van gesprekken die ik in het verleden met hulpverleners heb gevoerd kwamen terug in deze training, maar nu snapte ik het eindelijk. Er werd tegen mij altijd gezegd: jij hebt prima helder wat er met je aan de hand is. Vervolgens kwam ik niet echt verder. Bij deze training snap ik eindelijk hoe het werkt en ik heb vanaf dat moment een Ander Leven gekregen.

Ik leef veel meer in het hier en nu. Geen stress meer voor de dag van morgen. Ik neem de verantwoordelijkheid voor mijn leven.

Ik ben moeder van 4 kinderen en leerkracht. Ik vind het geweldig dat ik nu schitter naar zoveel kinderen. Zij schitteren met mij mee!

Mijn man heeft ook veel aan de training gehad. Het heeft hem veel inzichten gegeven in zijn patronen. Samen hebben we het nu nog gezelliger.

Mijn dochter van 11 zei 2 dagen na de training: “Mam, ik heb een tekening voor je gemaakt. Aan de ene kant de lente met alleen grijs potlood. Aan de andere kant de lente met heel veel kleuren. Zo ben jij na de training.”

Een hele treffende reactie!

Marianne