Ruim vijf jaar geleden had mijn vrouw ineens heel weinig energie meer. Gebruikelijke huishoudelijke taken werden haar teveel en van leuke dingen samen doen was nauwelijks nog sprake. Het bleek niet een kwestie van een paar keer vroeg naar bed en goed uitrusten. Had ze een burn out? Was ze chronisch moe? Geen idee.

Een zoektocht langs verschillende reguliere artsen en alternatieve behandelaars volgde zonder dat dit echt soelaas bood. Opvallend vond ik dat haar lage energieniveau medisch onverklaarbaar was. Haar bloed was goed, lichaamsfuncties in orde en toch was ze moe, heel moe. Een wandeling van meer dan een paar honderd meter was haar bijvoorbeeld al teveel, tv kijken was al snel teveel. Kortom, het leek erop dat we alle hoop moesten laten varen totdat ze een paar weken geleden stuitte ze op de website van ‘Ander Leven’, die ze me liet zien.

Gek genoeg was ook ik direct enthousiast en had ik geen enkele scepsis of bedenkingen ondanks alle niet zo goede ervaringen die we tot dan toe met regulieren en alternatieven hadden opgedaan. Omdat ik uit de informatie op de website begreep dat partners uitgenodigd worden om mee naar de training te gaan, was mijn reactie: “Wanneer gaan we?” Inmiddels zijn we een paar weken verder en de resultaten zijn verbluffend! Deze drie dagen durende training was geweldig.

Ik ben de trainers onnoemelijk dankbaar voor hun liefdevolle inzet en betrokkenheid. Ze hebben niet alleen mijn vrouw getraind om haarzelf er weer bovenop te helpen, ondertussen is ze weer vitaal en levenslustig. Ook mij persoonlijk heeft de training geweldig geholpen. Volop maak ik zelf eveneens gebruik van de tools die op de training worden aangereikt en daarmee ben ik nu ook voor mezelf een ander leven aan het bewerkstelligen. Samen met mijn vrouw zie ik de toekomst weer zonnig tegemoet!

Piet