De training: ik heb er drie jaar over gedaan om dan eindelijk te gaan. Toen het bijna zover was kon ik niet wachten. Ik was zenuwachtig; waren mijn klachten wel ernstig genoeg? Wat zou mijn man ervan vinden? Ik had een laag zelfbeeld, was erg onzeker, maakte me veel zorgen en ik had een heel druk hoofd. Daar had ik zoveel last van dat ik het moeilijk kon opbrengen om nieuwe dingen te gaan ondernemen.

Als dat hoofd van mij maar rustig kon worden, dan zou het al de moeite waard zijn!

Ik zal het maar gelijk vertellen: alles is goed gekomen. Na een paar fantastische dagen, die wij omschrijven als de mooiste, meest intense dagen van ons leven, zijn er heel veel dingen veranderd.

Ik heb weer rust in mijn hoofd, ik voel me zeker, mijn zelfvertrouwen gaat met sprongen omhoog en ik ervaar veel rust. Ik slaap heerlijk en ik heb enorm veel energie, de dagen zijn te kort, ik heb weer zin om te schilderen en te boetseren.

Ik ben heel alert op alarmsignalen en kan daar onmiddellijk iets aan doen door een AC-proces te lopen.

Ik ben dankbaar dat ik de training samen met mijn man heb mogen meemaken. Ik ben de trainsters ongelooflijk dankbaar voor hun liefde, vertrouwen, professionaliteit en openheid.

Ik heb er drie jaar over gedaan, mijn advies is: wacht niet zo lang!

Ik heb een Ander Leven!!

Willie