Joop Konings

Co-trainer Coachlijn

Geboren in 1960. Hij heeft oorspronkelijk natuurkunde gestudeerd en heeft jarenlang onderzoek gedaan naar processen in de zon. Na een lange periode van bezinning wilde hij zich veel meer gaan richten op mensen en volgde daarom de Academie voor Coaching- en Counselling.

Een dierbare vriendin van mij heeft jaren geleden de training van Ander Leven gedaan. Ik was zó geïntrigeerd door de positieve veranderingen die zij had meegemaakt in een paar dagen tijd, dat ik daarna zelf de training ben gaan doen. En wat was dat een prachtige ervaring! Daar ben ik tot mijzelf gekomen, heb geleerd om weer mild te zijn voor mezelf en heb mijn geluk hervonden. En ik zag ook hoe anderen in drie dagen tijd opbloeiden, en vol energie en kracht weer naar huis gingen.

Ik ben zó onder de indruk van Ander Leven dat ik mijn steentje wil bijdragen als co-trainer. Oud-deelnemers kunnen de coachlijn bellen voor advies of voor een steuntje in de rug. Dan is er een grote kans dat je mij aan de telefoon krijgt. Ik geniet elke keer weer om te zien hoe deelnemers na een paar minuten weer in staat zijn om de regie van hun leven weer in eigen handen te nemen. Ik geloof in de kracht van mensen zelf en breng de gereedschappen die je daarvoor kunt gebruiken weer heel even in herinnering.


"Ik word iedere keer weer geraakt als ik zie hoe deelnemers weer volledig in hun kracht komen door het toepassen van de sleutels van Ander Leven."